fbpx

Atmos DC30 GD 29,8 kW

3.552,83

Met hout je hele huis verwarmen én van warm water voorzien? Dan kun je een houtvergasser overwegen. Die heeft niet alleen veel vermogen (hoog genoeg om een heel huishouden van warmte te voorzien) maar brandt ook nog eens extra schoon. Veel warmte met weinig brandstof dus, en dan is een houtvergasser ook nog eens onderhoudsarm.

Een houtvergasser is met z’n hoge vermogen uitermate geschikt om de volledige functie van een gasgestookte cv-ketel over te nemen. Deze installatie plaats je dan ook niet in de woonkamer, maar in een ‘stookruimte’ zoals een bijkeuken of garage.
Kook je op inductie en combineer je de ketel met een buffervat? Dan kun je zelfs helemaal van het gas af en hoef je jaarlijks niet meer voor de gasaansluiting (vastrecht) te betalen.

  • Voor zowel verwarming als warm leidingwater.
  • Werkt ook in combinatie met hoge temperatuur verwarming (traditionele radiatoren).
  • Je helpt de CO2 uitstoot te verminderen.
  • Je bent niet afhankelijk als de gas opraakt of prijsstijgingen bij commerciële energieleveranciers.
  • Te combineren met zonnecollectoren.
RVO subsidie

Een houtvergasser aansluiten op je cv is per definitie maatwerk. Wil je weten wat er bij jou thuis mogelijk is? Bel ons gerust, of maak een afspraak dat we bij je langskomen. We bekijken dan direct jouw persoonlijke situatie en geven we je individueel advies.