fbpx

Evacalor Duna 20kw luchtverwarming

3.120,00

Duna 20KW Eva Calor

De kachel Duna 20KW is een pelletkachel die geschikt is voor het verwarmen van grotere ruimtes zoals magazijnen, kantoren, werkplaatsen enz. U heeft bij model Duna niet direct zicht op het vuur dit zit achter een gesloten deur zonder glas. Pelletkachel Duna 20KW is een verwarmingsunit die puur gebruikt wordt voor het milieuvriendelijk verwarmen en besparen op uw huidige energie bedrijfskosten. Eva Calor heeft met de Duna pelletkachel unit een nieuw soort verwarmingselement toegevoegd speciaal voor de grotere ruimtes. Pellet kachel Duna 20KW heeft een voorraad tank voor 40kg pellets zodat men even vooruit kan zonder bij te hoeven vullen. Dit is zeker bij bedrijfsmatig gebruik een belangrijk voordeel. Daarnaast heeft de Duna verwarming pellet kachel een elektronische programmeerbare  besturing zodat deze compleet instelbaar is, gelijk aan een normale pelletkachel van Eva Calor.

Met Eva Calor Duna verwarmt u ook uw bedrijf

Eva Stampaggi de fabriek die Eva Calor pelletkachels produceert behoort tot een van de grootste Italiaanse fabrikanten voor Pelletkachels. Met de Duna 20KW kunt u vanaf nu ook uw bedrijf, winkel of werkplaats verwarmen tot een inhoud van 1200m3 per uur. Naast het regelbaar vermogen van 1 tm 5 power levels heeft pelletkachel Duna 20KW ook een modulerende functie. Op deze manier is het mogelijk dat wanneer de ingestelde temperatuur bereikt is de Duna pelletkachel de temperatuur vasthoudt zonder bij te verwarmen. Hierdoor bespaart u meer op u stookkosten doordat er niet steeds in en uitgeschakeld hoeft te worden met de pelletkachel.

Duna 20KW bespaart flink op de huidige energiekosten

Met de aanschaf van een normale Pelletkachel bespaart u al flink op de energiekosten tov gas en olie in uw woning. Maar met de komst van de Duna 20KW pelletkachel kunt u deze besparing ook bedrijfsmatig toe gaan passen. . Met een optimaal rendement van minimaal 94% gaat er zeer weinig warmte verloren. Door dit rendement en het snel bereiken van de gewenste temperatuur in combinatie met het lage verbruik bespaart u minimaal 30-50% tov de huidige energiebron. Niet alleen is de besparing belangrijk om voor een pelletkachel te kiezen, maar door de zeer schone verbranding is het verwarmen door middel van een pelletkachel ook nog eens goed voor het milieu.